2021-05-03 10:21:03

Finwire Funds

Idag öppnar Go Blockchain Fund för handel

Go Blockchain Fund A, som är Sveriges första värdepappersfond med särskilt fokus på blockchain-teknik, öppnar idag för handel på Avanza. Det framgår av ett pressmeddelande.

Teamet bakom fonden ser att ekosystemet kring blockchain utgör en av de mest djupgående och långsiktiga investeringsmöjligheterna på marknaden idag. Analytikerna bedömer att investeringar i blockchain-teknik kommer att överträffa 16 miljarder dollar år 2023. Inom några dagar blir fonden även tillgänglig hos Nordnet, SAVR, Fondo med flera.

"Vi i teamet bakom Go Blockchain är otroligt glada över att idag lansera vår nya fond. När vi skapade den här fonden så var det inte bara de finansiella möjligheterna som låg i fokus. Vi ville skapa en rörelse - något mer än bara en portfölj. Vi ville samla människor som delar tron om att blockchain-teknologi kan och kommer att förändra världen", säger Sami Rusani, portföljförvaltare av Go Blockchain.
https://news.cision.com/se/aifm-group/r/go-blockchain-fund--aifm-groups-nya-fond-med-forsta-handelsdag-idag-,c3338514

Joakim Nilsson
Nyhetsbyrån Finwire
funds@finwire.se

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

Go Blockchain Fund A
blockchain fundtech mutualfunds