2021-07-06 09:53:51

Finwire Funds

Go Blockchain Fund steg 5,90 procent i juni - fondens totala tillgångar steg 40 procent

Fonden Go Blockchain Fund A steg 5,90 procent i juni, vilket var bättre än fondens jämförelseindex som steg 1,00 procent. Det framgår av en månadsrapport skriven av fondens förvaltare Sami Rusani.

Under månaden gynnades fonden främst av Microstrategy, Riot Blockchain, Marathon Digital Holdings, Nvidia och Hive Blockchain Technologies. Under juni steg fondens totala tillgångar med nästan 40 procent.

"Utöver utveckling och innehav så har vi under juni expanderat till samtliga nordiska länder genom Nordnet. Att fonden nu finns tillgänglig i fler länder är vi glada över och ser fram emot ett växande community där ni som investerare kan vara delaktiga genom att pitcha innehav och idéer som vi sedan kan analysera vidare och agera på därefter", kommenterar förvaltaren.

Under juni kom det många spännande nyheter inom blockchain-branschen. Däribland fanns att fler banker nu vill använda blockchain-teknologi för att spara på kostnader samt öka säkerheten.

"Personligen tycker jag att vi är i en extremt spännande tid just nu där vi faktiskt ser strategisk och taktisk implementering av teknologin, och inte bara mediahype. Vi kommer se väldigt stora förändringar och förbättringar de närmsta åren", skriver Rusani.

Go Blockchain Fund A, %juni, 2021
Fond MM, förändring i procent5,90
Index MM, förändring i procent1,00

Joakim Nilsson
Nyhetsbyrån Finwire
funds@finwire.se

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

Go Blockchain Fund A
blockchain fundtech mutualfunds