2018-04-16 16:00:58

Finwire Smallcap

Nexar tecknar avtal med ny spansk TV-kanal

Talangtävlingsbolaget Nexar har tillsammans med Secuoya Group deltagit i en upphandling för en ny regional TV-station i Valencia, Spanien. Den nya TV-stationen skall starta sina sändningar under maj. Bolaget har nyligen genomfört ett antal upphandlingar och Nexar har tillsammans med Secuoya Group vunnit en upphandling avseende produktion av TV-stationens programtrailers samt även planering, hantering och utformning av dessa trailers. Nexar och Secuoya Group skall driva projektet tillsammans med ambitionen att fördela affären på 100 000 euro likvärdigt mellan bolagen. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Det är en viktig affär för Nexar då vi stärker vårt samarbete med Secuoya Group samt ger vårt dotterbolag i Valencia en unik chans att leverera bra produktion till den nya regionala TV-kanalen, säger Mats Johansson, vd i Nexar Group.

Avtalet med TV-stationen är idag inte underskrivet men bekräftat till Secuoya Group. Avtalstiden kommer vara på fem månader och ambitionen är att det därefter skall förlängas på längre löptid.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Bolag: Nexar
Kategorier: leisure