2018-06-13 16:18:37

Finwire Smallcap

Nexar etablerar två dotterbolag i England, kommer att äga 54 procent av bolagen

Talangtävlingsbolaget Nexar har skrivit under två aktieägaravtal om att bilda två dotterbolag i England, enligt ett pressmeddelande.

"Som tidigare informerats om håller bolaget på att sätta upp verksamhet i England. Bolaget har nu kommit överens med Jono Hart och Darren Poole om villkoren för denna verksamhet samt detaljerna kring bolagsbildandet", skriver bolaget i pressmeddelandet.

Nexar Group kommer äga 54 procent i respektive bolag och Darren Poole samt Jono Hart via helägda bolag 23 procent vardera. Nexar har en intention om att knyta till sig fler nyckelpersoner, vilket kan få effekten att dessa ägarandelar kommer att minska något. För Nexars del dock ej under 51 procent i respektive bolag, heter det.

Bolaget nämner att båda talangerna kommer från senaste säsongen av Aim2Fame kommer att lanseras som artister via det nystartade bolaget Nexar Music. Under de senaste månaderna har artisterna spelat in fem nyskrivna låtar var och planerad lanseringsstart för dem båda är augusti/september 2018.

Aktieägaravtalen är påskrivna, men rent formellt kommer det dröja cirka två veckor innan korrekta ägarandelar och dylikt är registrerat.

Anna Sundström
anna.sundstrom@finwire.se, 0733-988 404
Nyhetsbyrån Finwire

Bolag: Nexar
Kategorier: leisure