2021-12-03 15:50:51

Finwire Smallcap

Humble rekryterar verksamhetschef

Foodtechbolaget Humble har rekryterat Sara Lyckeberg till verksamhetschef och hon tillträder sin nya roll den 1 april 2022. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lyckeberg är för närvarande ansvarig för Category & Channel Manager på konsumentvarujätten Unilever, där hon har byggt upp kompetens inom försäljning, affärsutveckling och supply-chain.

"I rollen som Category & Channel Manager har Sara under de senaste åren fokuserat på att skapa långsiktig strategisk kategoritillväxt tillsammans med kunder inom dagligvaruhandeln, gränshandeln samt genom nya affärer", skriver bolaget.

Noel Abdayem, operativ chef på Humble Group kommenterar:

"Det känns superkul att vi får in ännu en stark och senior person till ledningsteamet. Saras långa erfarenhet från Unilever kommer att hjälpa oss i vårt arbete att skala verksamheten i takt med att vi blir en internationellt ledande och hållbar FMCG-koncern. Hennes kompetens inom supply chain, varumärken och förmåga att hantera stora kunder kommer att spela en viktig roll för Humble och möjliggöra vår decentraliserade organisationsstruktur."

Filip Lindkvist
Nyhetsbyrån Finwire

Humble
consumergoods foods